ARRANGEMENT

Sett smak på arrangementet med smarte produkter fra Smartkitchen. Husk at menyen er gjestens første møte med maten - en meny bør inkludere produkter som gjenspeiler arrangementets profil, beliggenhet, årstid og sesong, samt gjestenes preferanser.

Visste du at Smartkitchen er hovedleverandør av varme måltider til Norway cup? På det meste serveres ca. 20.000 varme måltider per dag, fra vår mobile kjøkkenløsning.

Smartkitchen har lang erfaring med å levere måltidsløsninger til store arrangementer, og tilbyr skreddersydde og smarte meny- og produktløsninger som arrangørene selv enkelt kan servere i egenregi. 

Vi tilbyr også  prosjektledelse og organisering av alt fra menyplanlegging, porsjonsberegning og måltidsgjennomføring. 

Smartkitchen kan stille med egen mobil kjøkkenløsning for anledningen.


Menyutvikling

Når vi sammen med kunde har funnet ut hvilken matprofil eller matkonsept vi skal ha er vi klare til å utvikle en meny. Det finnes ingen fasitsvar på hvor mange retter som skal være på menyen, men det henger sammen med hvor stort arrangementet er, varighet og antall besøkende. I tillegg til publikum skal som regel frivillige, crew, artister og/eller utøvere bespises.

Norske forbrukere blir stadig mer kvalitetsbevisste. Når man som publikum i tillegg kan velge og vrake i festival- og arrangementstilbud, blir det viktig å skille seg ut i mengden. Det kan man gjøre gjennom matprofilen. Å tilby en variert meny hvor alle kan finne noe som frister, er opplagt viktig.

Ofte er et arrangement sammensatt av mennesker med ulike preferanser, behov og ideo­logiske levesett, og det krever en meny som tilfredsstiller alle og enhver. Som arrangør bør du derfor ha et mattilbud til vegetarianere, eventuelt veganere, samt  personer med intoleranser og allergier. 


Det kan lønne seg å lage en oversikt over hvilke grupper man skal tilfredsstille og hvilken rolle de ulike gruppene har under arrangementet. Aldersgrupper, crew. frivillige, artister, publikum, utøvere, nasjonalitet, etc. Menyen til betalende gjester må selvsagt få mest oppmerksomhet.

Årstiden er også en viktig faktor å ta med i menyutviklingen - det er forskjell på vinter- og sommermat. Dersom arrangementet er på vinterstid vil gjestene gjerne ha mat som varmer og mat med kraftige smaker. På sommerstid pas­ser det bedre med lettere mat og mild­ere smaker. La maten gjenspeile arrangementets verdier, miljøprofil, identitet, lokasjon og natur - et arrangement i havgapet bør opp­lagt servere havets delikatesser. 

Vi ønsker å være deres samarbbeidspartner ved utvikling av spiseløsninger til deres arrangement. Vi inviterer dere som kunde til et tett samarbeid for å utvikle menyer og konsepter til glede for deres matglade gjester.