DAGLIGVARER

Smartkitchen er en innovativ utfordrer til etablerte produkt- og spiseløsninger. Vi leverer smarte produkter med alt fra klassiske sammensetninger og smaker - til produkter med helt nye sammensetninger og smakskombinasjoner.

Vi har erfaring med å utvikle produkter fra idê til ferdig produkt, som er egnet for storproduksjon og som er tilpasset dagligvarehandelen. Vårt produksjonsapparat har stor fleksibilitet og vi kan tilpasse oppskrifter, størrelser, mengder og forbrukeremballasje etter behov.


Hurtige måltidsløsninger

I dagligvarehandelen har salget av convenience produkter vært raskt økende de siste årene. Den trauste og rotnorske melk- og brødstilen er byttet ut med det dagligvarebransjen kaller et innovativt, moderne og urbant konsept, og butikkene kan minne litt mer om en forvokst storkiosk med et godt utvalg dagligvarer, til storkiosk å være.

Den lettvinte maten er det første man møter i butikken. Kundene handler mye på impuls, og nordmenn har stor kjøpekraft og er villige til å prøve nye ting.

Det handler i større grad en tidligere om å gjøre det lettvint og behagelig for kundene å lage seg et raskt måltid.


Vi arbeider tett sammen med våre kunder- fra idê til ferdig produkt. Vi ønsker å være deres samarbeidspartner på utvikling, produksjon og levering av produkter og konsepter.

Dersom dere er en

  • produsent som har jevnt tilsig av overskuddsråvarer, som dere ønsker å utnytte på en bedre måte, eller
  • konsepteier som har gode produkter som dere ønsker å videreutvikle til storskalaproduksjon, eller
  • handelsaktør som ønsker å utvikle private label produkter eller har behov for produksjonskapasitet,

da er vi deres ideelle samarbeidspartner. 

Vi inviterer til samarbeid og ser frem til å høre fra dere.