HORECA

Smartkitchen har lang erfaring med å arbeide frem smarte og lønnsomme produktløsninger av høy kvalitet for ulike serveringskonsepter. Vi utvikler smarte produkter som er godt egnet for service- og restaurantbransjen - både som halvfabrikater, komponenter eller ferdige retter.

Hvorfor drifte "tungt" når man kan drifte enkelt. Våre produktløsninger er ressurssparende og svært enkle å tilberede og servere, noe som forenkler deres drift og øker inntjeningen. Vi hjelper deg med å ivareta gjestens matopplevelse, samtidig med inntjening.

Vi arbeider tett sammen med våre kunder - fra idê til ferdig produkt. Vårt produksjonsapparat har stor fleksibilitet og kan tilpasse oppskrifter, størrelser, mengder og emballasje etter behov.


Nye spiseløsninger

Vi utvikler spiseløsninger for kaffebarer, små kafeer, bakerier, bensinstasjoner, tradisjonelle kiosker, kantiner, street-food-konsepter og quick- og fast casual restauranter for å nevne noen. Sistnevnte er spisesteder som også satser på gode matopplevelser i hyggelige lokaler uten at de nødvendigvis kaller seg for en restaurant ala typen "fine dining".

Innen servicehandelen handler det i større grad om å gjøre det lettvint og behagelig for kundene å ta seg en rask matbit.  Mat for folk på farten, som "grab and go" løsninger, er et voksende marked og satsingsområde for mange.


Vi ønsker å få være deres samarbeidspartner ved utvikling av nye produkter og spiseløsninger for deres kunder. 

Dersom dere ønsker å

  • servere signaturprodukter, uten å ha fast tilgang på fagkompetanse, eller
  • utvide menyen, uten å øke ressursbruken, eller
  • forenkle driften og øke lønnsomheten,

da er vi deres ideelle samarbeidspartner.

Vi inviterer dere som kunde til et tett samarbeid for å utvikle nye produkter, menyer, smaker og konsepter til glede for deres matglade gjester, og ser frem til å høre fra dere.